IHM Business School — Kategoripartner Årets Unga VD

Henrik Friman, Vd IHM Business School, Stockholm- Ledarskapet är en av de viktigaste faktorerna för Sveriges framtid. Sverige behöver ligga i framkant när det gäller innovation, och där spelar ledning och ledarskap en väldigt viktig roll. En bra vd har förmågan att genomdriva betydande förändringar i verksamheten och få med sig medarbetarna i utvecklingsarbetet, säger Henrik Friman, vd på IHM Business School.

Näringslivet genomgår för närvarande en av de största förändringarna någonsin. Från analogt till digitalt. Det handlar inte bara om nya affärsmodeller och digital marknadsföring utan också om ledarskapet, att ta steget från silos-tänk till tvärfunktionellt arbetssätt och samtidigt utmana gamla arbetssätt och säkerställa ny kommersiell förmåga.

IHMs roll är inte att skapa teknisk innovation – vi hjälper individer och verksamheter att se och förstå konsekvenserna av förändringen och ge dem kunskaper och verktyg att omvandla nya förutsättningar till konkurrenskraft. Det är det vi kallar Business in Progress.

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Läs mer om IHM Business School på www.ihm.se