RunYourMeeting - Kategoripartner

Joakim Stattin

"Vi på RunYourMeeting vet att möten är en kärnaktivitet för framgångsrika organisationer. Genom återkommande möten drivs organisationens strategier och mål. Det är också där störst avtryck sätts på organisationens kultur, arbetsklimat och produktivitet. Kanske är möten därför också ett av ledarens främsta verktyg", säger Joakim Stattin, Growth Manager.

RunYourMeeting samarbetar med Årets VD då vi ser att smarta ledare behöver smarta verktyg. Årets tema tilltalar oss lite extra då det handlar om ledarskap i relation till hållbarhet och digital transformation.

Vi är övertygade om att även den bästa av ledare behöver se över sin digitala verktygslåda för att klara av omställningen mot ett mer hållbart företagande. Vill man odla en kultur som genomsyras av hållbarhet behövs ett tydligt och strukturerat ledarskap som ger syre till organisationen och lättar på stressdimman. Hållbart företagande handlar ju inte bara om att ställa om mot förnybar energi och minskade utsläpp, utan även om att skapa arbetsplatser där människor trivs och verkligen vill leva sina arbetsliv.

RunYourMeeting är mötesverktyget som tydliggör och förenklar ansvarsfördelning och uppföljning av delegerat ansvar – och hjälper organisationer bli mer produktiva. Genom produktiva möten, med tydliga att göra-listor till alla deltagare, förebygger vi stress och tar ett steg mot ett mer hållbart arbetsklimat.

Läs mer på www.runyourmeeting.com