Motivation.se - Arrangör

Per Winblad, vd och Chefredaktör Motivation.se: Per Winblad- "Det känns väldigt roligt att för åttonde året i rad lyfta fram goda exempel bland Sveriges vd:ar. Vd-rollen är en utmanande roll som innebär stort ansvar för företags och människors utveckling. Med utmärkelsen Årets VD och Årets Unga VD vill vi också inspirera andra att göra skillnad med sitt ledarskap för att bidra till en bra och hållbar utveckling av näringslivet och samhället."
 
Framgångsrika företag och ledare använder värderingar för att skapa meningsfulla resultat för medarbetare, kunder och samhälle. Värderingsstyrt ledarskap handlar om att göra jobbet värt att utföra, produkten värd att köpa och företaget värt att existera.

Motivation.se är din guide till värderingsstyrt ledarskap. Vi erbjuder dig inspiration, kunskap och intervjuer från ledande experter, förebilder och forskare. Allt samlat på en lättillgänglig plats: www.motivation.se

Som medlem på Motivation.se får du ännu större nytta av allt vi erbjuder. Här kan du läsa mer om vad våra medlemskap innehåller.