Välkommen till Årets VD 2018. Boka din plats nu.

Välkommen till Årets VD 2018. Ett event för dig som arbetar som eller runt positionen vd.

Torsdagen den 15 november bjuder Ledarskapssajten Motivation.se in till evenemanget Årets VD. För 7:e året i rad uppmärksammar och premierar vi vd:ar inom svenskt näringsliv. Tillsammans med våra partners välkomnar vi er till den nya eventarenan på Hotel At Six, mitt i Stockholm city. Under kvällen kommer fyra vd:ar att inta scenen och ta emot utmärkelsen Årets VD i kategorierna små, mellanstora, stora bolag samt Årets Unga VD.

Temat för i år är "Ledarskap för en ny generation – så behöver du tänka och agera för att attrahera och utveckla framtidens medarbetare och ledare."

Vad får jag som deltagare?

Förutom mat, mingel och underhållning får du lyssna till inspirerande talare, knyta nya värdefulla kontakter och få handfast kunskap att ta med dig hem till din egen verksamhet. Kvällens höjdpunkt blir naturligtvis som alltid prisutdelningen och presentationen av Årets VD.

I biljettpriset ingår:

  • Inspirerande galakväll på den nya hotellarenan At Six
  • Mingel och nätverkande med Vd:ar och andra ledare
  • Gediget innehåll från scen med högaktuella ledare
  • Prisutdelningen av utmärkelsen Årets VD 2018 i 4 kategorier
  • Mingelmat & dryck

Se program här.

Erbjudanden:

  • Medlemsrabatt: Som betalande Medlem på Motivation.se erhåller du 20% rabatt på ordinarie pris. Kontakta medlem@motivation.se för att få din rabattkod.
    Inte medlem än? Bli medlem här!

Biljetter

OBS: Om du har fått en rabattkod så väljer du antal biljetter av den översta bokningstypen - "Biljett - Årets VD 2018" och klickar på Boka. Därefter lägger du till rabattkoden i nästa steg.

Bokningen är stängd men du kan stå på reservlista vid återbud.

Maila i så fall till info@motivation.se