At Six

Jennie Hahmann Håkansson, VD på At Six: Anna Hermes-"Årets VD bygger på goda ledare. Vi på At Six jobbar mycket med hållbart ledarskap då vår filosofi är att har vi bra ledare genererar det i att medarbetare mår bra och trivs vilket ger nöjda gäster och kunder vilket i sin tur leder till företaget i sin tur visar gott resultat."
 
Om At Six

Mitt på Brunkebergstorg hittas At Six, en plats att se, en plats där du vill bli sedd på och en plats där du kan fly vardagen. Ett hotell med inredning av de prisbelönta brittiska inredningsarkitekterna Universal Design Studio. Konst utvald av Sune Nordgren. 343 rum varav ett 40-tal sviter och Petter Stordalens största hotellsatsning någonsin. Barer, restauranger och lounger med hög kvalitet och hög puls. En flexibel event- och mötesyta på 2000 kvm. Och, såklart, ännu mer för ditt välbefinnande; gym med fokus på funktionell träning.

Erbjudande från At Six

Vi är stolta över att välkomna Årets VD till At Six!

Passa på att bo över på det nyöppnade hotellet i samband med arrangemanget. Vi erbjuder ett specialpris för dig som deltar på Årets VD. Det finns även ett specialpris för dig som önskar stanna över helgen.

At Six

Använd Kampanjkod: VD18

Läs mer och boka boende på www.hotelatsix.com