Jubileumsgala på Grand Hôtel när Årets VD firar 5 år!

Utmärkelsen Årets VD fyller 5 år och det kommer vi att fira med ett extra festligt jubileumsprogram i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm den 14 november. Förutom mat, mingel, musikunderhållning får du lyssna på några av Sveriges mest framstående ledare och experter och lära av deras erfarenheter. Kvällens höjdpunkt blir naturligtvis som alltid prisutdelningen och presentationen av Årets VD.

Tema: Våga ta ledarrollen på framtidens marknad redan idag.

Temat för Årets VD 2016 är högaktuellt och handlar om vilket ledarskap som behövs i en värld som många av oss upplever som alltmer turbulent och utmanande. Är det till företagen vi ska ställa hoppet om en hållbar tillväxt och en positiv utveckling av människor och samhälle? Allt fler anser det. Nya generationer av topptalanger söker sig just nu till den här typen av företag. Företag som förstår framtidens marknad och som vågar ta ledarrollen redan idag. Och här kan just vd genom sitt ledarskap få en direkt avgörande roll och samtidigt bli en viktig förebild för utvecklingen mot en bättre framtid.

14.30

Dörrarna öppnas

15.00

Välkomna!

Per Winblad, VD och chefredaktör för Motivation.se inleder tillsammans med dagens moderatorer Anna Bellman och Thomas Lundqvist.

Per WinbladAnna BellmanThomas Lundqvist

Anna Bellman har varit moderator för Årets VD sedan starten 2012. Med skarp intervjuteknik, snabba kommentarer och förmågan att samtidigt skapa en skön stämning, är Anna Bellman mycket uppskattad som moderator. Thomas Lundqvist är civilekonom och ledarskapsexpert och f.d. VD för Junibacken där han lyckades med konststycket att både mångdubbla försäljningen och se till att Junibacken rankades som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Thomas arbetar idag som författare, föreläsare och chefscoach.

 

Presentation finalister Årets Unga VD 2016.

 

"Hur kan Sverige ta ett globalt ledarskap för en hållbar värld?"

Charlotte Petri Gornitzka, ordförande för OECD:s biståndskommitté (DAC) och tidigare generaldirektör SIDA.

Charlotte Petri Gornitzka

Charlotte berättar hur företag och biståndsaktörer kan samarbeta för att uppnå en global ekonomisk, social och miljömässigt hållbar utveckling. För tre år sedan startade hon nätverket Swedish Leadership for Sustainable Developmenttillsammans med ett 20-tal av Sveriges ledande företag med målet att bidra till FNs Globala mål. Att ta ledarrollen för detta samarbete har varit utmanande och bitvis tufft men Charlottes tydliga ledarskap har ökat förståelse för vikten av samverkan mellan Sida och näringslivet och dessa aktörers olika roller.

 

Presentation finalister Årets VD 2016, mindre företag.

16.10

Kaffe och workshop

16.40

"Den digitala dimensionen kan ge hållbar tillväxt, men då krävs ledarskap"

Darja Isaksson, medlem i regeringens innovationsråd

Darja Isaksson

Darja Isaksson, utsedd till Sveriges mäktigaste kvinnliga opinionsbildare av Veckans Affärer, arbetar som strateg och konceptutvecklare inom digital transformation. Hon ingår även i regeringens innovationsråd. Darja är en erfaren och ofta anlitad föreläsare som inspirerar och provocerar med forskning, exempel och tankeväckande frågor i syfte att få oss att ta den ökade förändringstakten på allvar. Vad betyder den för dig som individ? Som företagare? Som samhällsmedborgare?

17.30

Förfriskningar

18.00

Presentation finalister Årets VD 2016, mellanstora företag.

 

"Samtal på scenen om hållbarhet, ledarskap och de globala målen"

Anna Ryott, Vd - Swedfond Johan Forsell - Vd Investor Johan Söderström - Vd ABB Kristian Elvefors, Vd - Volvo Cars
Anna Ryott
Vd Swedfund
Johan Forsell
Vd Investor
Johan Söderström
Vd ABB
Kristian Elvefors
Vd Volvo Car Sverige
 

Presentation finalister Årets VD 2016, stora företag.

 

Prisutdelning

Prisutdelning - Årets VD 2016

- Årets Unga VD 2016.

- Årets VD 2016 i kategorin minde företag.

- Årets VD 2016 i kategorin mellanstora företag.

- Årets VD 2016 i kategorin stora företag.

20.00 - ca 22.00

Mat, mingel och möjlighet att knyta nya kontakter

Mingel bild - Årets VD 2015

Mat, mingel och underhållning.