Program 2017

Välkommen till Årets VD 2017, Ett event för dig som arbetar som eller runt positionen vd.

Ledarskapssajten Motivation.se bjuder torsdagen den 16 november 2017 in till evenemanget Årets VD. För 6:e året i rad uppmärksammar och premierar vi vd:ar inom svenskt näringsliv. Tillsammans med våra partners välkomnar vi er till den nyöppnade hotellarenan At Six. Under kvällen kommer fyra vd:ar att inta scenen och ta emot utmärkelsen Årets VD 2017 i kategorierna, små, medelstora, stora bolag samt Årets Unga VD. Keynote speaker är Petter A. Stordalen, ägare & vd Strawberry samt styrelseordförande Nordic Choice Hotels.

Tema: Kultur slår strategi - När kundbesatthet och medarbetarnas engagemang står i ledarens fokus.

Varmt välkomna till Årets VD 2017.

15.00

Dörrarna öppnas

15.30

Välkomna!

Per Winblad, VD och chefredaktör för Motivation.se inleder tillsammans med dagens moderatorer Anna Bellman och Günther Mårder.

Per WinbladAnna BellmanGünther Mårder

Anna Bellman har varit moderator för Årets VD sedan starten 2012. Med skarp intervjuteknik, snabba kommentarer och förmågan att samtidigt skapa en skön stämning, är Anna Bellman mycket uppskattad som moderator. Günther Mårder modererar Årets VD för första gången!

 

Uthålligheten att förändra från högsta nivå.

Hélène Barnekow, vd Telia Company Sverige.

Hélène Barnekow

Hélène Barnekow är vd för Telia Sverige sedan juni 2015. Hon har, innan hon kom till Telia, gjort en spännande internationell karriär och har tidigare arbetat i ledarroller i flera olika länder och världsdelar och inom företag som EMC, Sony Ericsson och Ericsson.
Hélène är en förändringsledare som arbetar intensivt och framgångsrikt med kultur och värderingar för att skapa den nya generationens telekombolag och brinner för att skapa ett inkluderande ledarskap som tar Telia fram emot målet att bli "The New Generation Telco".

 

Framgångsrikt ledarskap har byggt ett starkt Sverige.

Günther Mårder, vd Företagarna.

Günther Mårder

Günther Mårder är vd på Sveriges största företagarorganisation Företagarna där han bland annat arbetar för att skapa ett bättre företagarklimat i Sverige. Tidigare har Günther jobbat som sparekonom på Nordnet och vd på Aktiespararna.

 

Presentation av utmärkelsen Årets VD.

 

Culture is King. (Keynote)

Petter A. Stordalen, ägare & vd Strawberry samt styrelseordförande Nordic Choice Hotels.

Petter A. Stordalen

Petter A. Stordalen är son till en köpman och började sälja jordgubbar i den lilla staden Porsgrunn. Idag är Petter ensam ägare och VD för Strawberry, ett privatägt nordiskt bolag bestående av 10 företag som är verksamma inom ett brett spektrum av affärsområden. Bolaget investerar främst inom fastigheter, finans, konst och hotellverksamhet, bland annat ett av Nordens största hotellföretag. Nordic Choice Hotels omfattar mer än 190 hotell, 3 hotellkedjor, 23 fristående hotell och sysselsätter 13 000 personer. Dessutom stöder Strawberry utvalda initiativ och organisationer som bidrar till ett mer hållbart samhälle.

 

"Samtal på scenen om hur man behåller engagemanget som behövs för tillväxt när arbetssättet blir allt mer digitalt?"

Johan Skarborg, Koncernchef Academic Work Lisa Gunnarsson, Nordenchef på LinkedIn Lisa Lindström, vd Doberman  
Johan Skarborg
Koncernchef Academic Work
Lisa Gunnarsson
Nordenchef LinkedIn
Lisa Lindström
Vd Doberman
 
 

Presentation av utmärkelsen Årets VD.

 

Prisutdelning Årets VD 2017.

 

"En magisk överraskning".

20.00 - ca 22.00

Mat, mingel, underhållning och möjlighet att knyta nya kontakter.

Mingel bild - Årets VD 2015

Mat, mingel och underhållning.