Program Årets VD 2018

Välkommen till Årets VD 2018. Ett event för dig som arbetar som eller runt positionen vd.

Torsdagen den 15 november bjuder Ledarskapssajten Motivation.se in till evenemanget Årets VD. För 7:e året i rad uppmärksammar och premierar vi vd:ar inom svenskt näringsliv. Tillsammans med våra partners välkomnar vi er till den nya eventarenan på Hotel At Six, mitt i Stockholm city. Under kvällen kommer fyra vd:ar att inta scenen och ta emot utmärkelsen Årets VD i kategorierna små, mellanstora, stora bolag samt Årets Unga VD.

Temat för årets program är "Ledarskap för en ny generation – så behöver du tänka och agera för att attrahera och utveckla framtidens medarbetare och ledare."

Ta denna unika chans att lyssna till inspirerande talare, knyta nya värdefulla kontakter och ta med dig handfast kunskap hem till din egen verksamhet.

Varmt välkomna till Årets VD 2018!

16.00

Dörrarna öppnas

16.30

Välkomna!

Per Winblad, VD och chefredaktör för Motivation.se inleder tillsammans med dagens moderator Frida Boisen.

Per WinbladFrida Boisen

Frida Boisen har blivit utsedd till en av Sveriges topp 5 mest populära kvinnliga föreläsare och moderatorer. Med entusiasm och kunskap leder hon oss genom programmet och med sin passion och sitt engagemang lämnar hon ingen oberörd.

 

Presentation av utmärkelsen Årets VD.

 

Så gör Spotify och Google för att leda framtidens talanger

Hör Anna Wikland, Sverigechef för Google och Jenny Hermanson, Nordenchef på Spotify i ett intressant samtal om hur man leder den nya generationens talanger in i framtiden och hur man hjälper medarbetarna att nå sin fulla potential.

Anna Wikland, Sverigechef Google

Anna Wikland

Anna Wikland startade sin karriär i USA där hon studerade och arbetade fem år i Los Angeles. Hon var tidigare VD för mediabyrån Keybroker och började sedan på Google där hon efter två år tillträdde tjänsten som Sverigechef. Anna Wikland utnämndes i år av tidningen Veckans Affärer till Näringslivets näst mäktigaste kvinna inom tech.

Jenny Hermanson, Managing Director Nordic, Spotify

Jenny Hermanson

Jenny Hermanson började sin karriär som Account Manager på Microsoft och värvades till Spotify 2009. Där har hon haft roller som Business marketing manager och Business manager för Norden och Baltikum. Sedan 2015 leder hon Spotifys verksamhet i Norden.

 

Konsten att leda unga medarbetare

Sofia Rasmussen, statsvetare och mycket uppskattad föreläsare och inspiratör.

Sofia Rasmussen

Vad är ett gott ledarskap enligt unga? I sin föreläsning djupdyker Sofia Rasmussen i ungas drivkrafter och preferenser i arbetslivet. Vad gör att de slutar och vad får dem att vilja stanna kvar och utvecklas hos en arbetsgivare?  
Att leda unga är en av de största utmaningarna enligt många chefer. Hur ska man hantera kombinationen av höga ambitioner och bristande erfarenhet? Hur ska man som ledare skapa förutsättningarna för att unga ska få utlopp för all den kreativitet som de fostrats in i, även i arbetslivet?

Sofia Rasmussen presenterar bland annat resultat från undersökningarna Ungdomsfokus (2015-2018) i vilka sammanlagt över 10 000 personer har svarat på frågor om värderingar kopplat till arbetsliv och ledarskap.

 

Prisutdelning Årets VD 2018

Mingel bild - Årets VD 2015
19.45 - ca 22.00

Mat, mingel, underhållning och en unik möjlighet att knyta nya kontakter

Mingelbild från 2017Mingelbild från 2017Mingelbild från 2017