Samarbetspartners

På Årets VD-galan uppmärksammas och belönas duktiga vd:ar som leder och utvecklar sina organisationer och svenskt näringsliv mot framtiden. Tillsammans med våra partners som bidrar med sin erfarenhet, expertis och ekonomiska stöd kan vi genomföra ett mycket professionellt och uppskattat event.

Samarbetspartner för Årets VD 2020 är:

Huvudpartners

Partners

Är ert företag intresserade av partnerskap?

Vi erbjuder företag och organisationer möjlighet att synas och att göra skillnad i samband med utdelningen av Årets VD 2020.

Partnerskap innebär:

  • Möjlighet att stärka ert varumärke i ett attraktivt sammanhang.
  • Skapa nya affärsmöjligheter genom att möta de rätta beslutsfattarna.
  • Exponering i annonser, hemsida, inbjudan, nyhetsbrev, program, sociala medier samt muntligt under eventet.
  • Fria platser för VIP-kunder och medarbetare på eventet Årets VD i november, inklusive föredrag, mingelmiddag, dryck och prisutdelning.

Att vara en partner innebär något mer än att vara en sponsor. Partnerskap handlar utöver att stötta evenemanget ekonomiskt framförallt om att dela ett engagemang i ett gemensamt syfte att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka till ett värderingsdrivet ledarskap och en långsiktigt hållbar utveckling av svenskt näringsliv.

Vi samlar partners vid flera tillfällen under året för att skapa större delaktighet i utformningen och utvecklingen av utmärkelsen Årets VD.

Kontakta Per Winblad för mer information om vad våra partnerpaket innebär.

Per Winblad
VD & Chefredaktör Motivation.se
Mobil: +46 70 756 58 74
Mail: per.winblad@motivation.se