Samarbetspartners

På Årets VD-galan uppmärksammas och belönas duktiga vd:ar som leder och utvecklar sina organisationer och svenskt näringsliv mot framtiden.  Tillsammans med våra partners som bidrar med sin erfarenhet, expertis och ekonomiska stöd kan vi genomföra ett mycket professionellt och uppskattat event.

Samarbetspartner för Årets VD 2019 är:

Huvudpartner

Kategoripartner

Eventpartner

 

Är ert företag intresserade av partnerskap?

Vi erbjuder företag och organisationer möjlighet att synas och att göra skillnad i samband med utdelningen av Årets VD - en utmärkelse som uppmärksammar och belönar duktiga vd:ar som driver och utvecklar sina organisationer och svenskt näringsliv mot framtiden.

Partnerskapet innebär

  • Möjlighet att stärka ert varumärke och skapa nya affärsmöjligheter genom att möta de rätta beslutsfattarna.
  • Exponering och omnämnande i annonser, på hemsidan, i nyhetsbrev, i soclaia media, inbjudan, program, frukostseminarier etc samt muntligt under eventet Årets VD.
  • Fria platser till eventet Årets VD inklusive seminarier, buffé, dryck och prisutdelning.

Att vara partner innebär något mer än att vara sponsor. Partnerskap handlar utöver att stötta evenemanget ekonomiskt framförallt om att dela ett engagemang i ett gemensamt syfte att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka till ett gott ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv.

Vi samlar partners vid flera tillfällen under året för att skapa större delaktighet i utformningen och utvecklingen av utmärkelsen Årets VD.

Kontakta Per Winblad för mer information om vad våra partnerpaket innebär.

Per Winblad
VD & Chefredaktör Motivation.se 
Mobil: +46 70 756 58 74
Mail: per.winblad@motivation.se